pio_trek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Grafika naprawde robi wrażenie, zreszta tak jak reszta gry. Tytul swietny i nawet gdybys te 3h tygodniowo ja robil to by w koncu powstala. Wstyd taki projekt przerwac. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasheer Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Trochę dziwnie Ci ta postać wyszła, po prawej ma więcej klatek animacji jak po lewej (mowa o obracaniu). To mi zabiłeś ćwieka :). Postać obrócona w prawo wykorzystuje ten sam sprite co obrócona w lewo tylko jego lustrzane odbicie (xscale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nieeeno koleś ja cie baaardzo prosze jak nie chcesz tego robić to daj komuś żeby skończył ale nie wyrzucaj... :crying: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nieeeno koleś ja cie baaardzo prosze jak nie chcesz tego robić to daj komuś żeby skończył ale nie wyrzucaj... :crying: :boxed: To znajdź osobę która ma czas to dokańczać i gry nie spartoli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 i gry nie spartoliTo chyba przede wszystkim. Ja mam tylko jedną radę dla autora. Zrób dużo kopii zapasowych wersji edytowalnej. Nie znasz dnia ni godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja powiem tak - ciężko znaleźć kogoś kto uciągnął by ten projekt na takim wysokim poziomie na jakim jest to demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dokonczyc by mogli @up, @upup i Borek ;] wiec wybor masz niewielki :) ale naprawde zostaw ten projekt bo moze kiedy, kiedys wrocisz albo i twoj syn/corka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dokonczyc by mogli @up, @upup i Borek ;] wiec wybor masz niewielki :) ale naprawde zostaw ten projekt bo moze kiedy, kiedys wrocisz albo i twoj syn/corka :) hmmm @up? nie wiem ja bym sobie nie poradził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasheer Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nie było mnie troszkę i nie miałem czasu odpowiedzieć - jak i wywnętrzyć się w innych topicach - a widzę, że sporo się dzieje w tematach poświęconych projektom którym kibicuję. Co do UM. Ostateczna decyzja jest taka: projekt zostaje wstrzymany na czas nieokreślony i będzie oczekiwał na lepsze czasy. Tymczasem zajmę się innym (mniejszym) projektem o roboczym tytule GOBLINZ, jeśli oczywiście życie na to pozwoli, bo w chwili obecnej - delikatnie mówiąc - zapierdala. Prawdę mówiąc od momentu napisania ostatniego posta (czyli ze 2 tygodnie temu) znalazłem dzisiaj 10 minut, żeby włączyć kompa i sprawdzić co tam słychać na GMCLAN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dokonczyc by mogli @up, @upup i Borek ;] wiec wybor masz niewielki smile.gif Każdy z nich ma inny styl i żaden by nie potrafił zapewne tego dokończyć tak dobrze jak Naasher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi