Patrysław Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Oto mój problemos: Tworzę pewną stronę, w której użyłem rozsuwanego menu. Menu przedstawia się następująco: trzy "przyciski" ułożone poziomo jeden obok drugiego. W odpowiednim miejscu w sekcji BODY mam określony left i top każdego z tych "przycisków". Jeśli w rozdziałce 1024x768 podam (przykładowo pierwszemu) left:52 top:474, to wszystko jest ok. Niestety już w rozdzielczości 1280x1024 "przycisk" jest przesunięty zbyt w lewo w stosunku do reszty strony (która jest wyśrodkowana). Jak temu zaradzić? HELP ME! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Po pierwsze wycentrować przyciski. Najlepiej wrzuć je do warstwy DIV i pokombinuj ze stylami text-align: center, margin-left: auto, margin-right: auto, width: auto. Poza tym zawsze położenie możesz podawać w procentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi