Jedi_Master2 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja zrobić żeby gracz miał ograniczone pole ruchu? tzn. żeby po przejściu jakiegoś odcinka gracz nie mógł iść dalej (coś w stylu ruchu bohatera w heroes) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 no pomoże ktoś czy nie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Masz przykład na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 wiem, widziałem go. Ale taki se. Mogę se tym stworkiem chodzic do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie podbijaj tematu, zwłaszcza po pół godziny. Najwyżej nikt nie pomoże, przecież nie ma takiej powinności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 zrob niewidzialne sciany jak w wiekszosci nawet komercyjnych produkcji ;) edit nie zrozumialem problemu, jesli chodzi o maxymalna ilosc krokow jakie bohater moze przejsc to jedziesz zmiennymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi