Shylios Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jak zmienić centrum sprite (oring) z x=0y=0 na x=16 y=16. SKRYPTEM! Podczas działania Aplikacji mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jak zaznaczysz sprita to po lewej możesz ustawić origina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 SKRYPTEM! Podczas działania Aplikacji mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 sprite_set_offset(sprite, x, y); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sam przed chwila na to wpadłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi