Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 witam. jeśli ktoś by był chętny zrobić dla mnie grafiki bohatera wymiary ok.32/32 zeby bylo latwiej powiem ze gra bedzie dla dzieci hmm...cos podobnego co robi tymon byloby milo jak by ktos zrobił tez przeciwnika/ów to chyba na tyle;p z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 klik albo zobacz temat Szukam grafika w dziale Valhalla, bo po co zakładać nowy skoro za jakiś czas się zapadnie w otchłań zapomnianych topiców, a do ciebie nikt się nie zgłosi? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 może ci się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 pomoze ktos/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 To nie jest forum o grafice. :) Nie wiem czy kogoś tutaj uda Ci się znaleźć. Poza tym, każdy lepszy grafik i tak bierze tylko komercyjne propozycje - chyba że programista to jakiś geniusz i pisze równie genialne gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja moge ci zrobić tylko daj nr GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 rohan tobie "dziekuje" wiesz czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi