Tojax Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zrobi ktoś dla mnie przykład platfomówki? Jak tak to wysłać na email lf2-lf2@wp.pl . Mam problemy z zrobieniem podskoku, next levela, zrobienia żyć, i takich stworków. Chce zrobić coś w stylu mario brosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 http://gamemaker.nl/tutorials/platform.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie umiesz tego zrobić?! Wystarczy poszukać ! P.s To przecież podstawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 re: up Yyy... taaa... :mellow: re: tojax Link Mój przykład ruchu platformowego - chodzenie, skakanie, zmiana animacji To żaden problem znaleźć przykład platformówki na gmclanie ... Nie wysiliłeś się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ja też zapewne mam cos w swoim uploaderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tojax Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Dzienki za linki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zreszta po co ta cala propaganda. jakby chcial miec laskawie ten przyklad to mogl zajzec na strone producenta, tam jest przykladow od choroby..... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi