Kychu Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ostatnio próbuje gry 3d robić. nei umiem za bardzo c++ wsumei to prawie wcale go nie umiem, ani innych tego typu języków, zostaje mi GM. Tylko Gm 6.1 ma troche problemy z 3D. ja mam pytanie czy ktś bawił sie trooche już tymi betami 7.0 i czy to prawda, że będzie lepiej obsługiwać 3d bo jak co to musze zbierać na klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 MO nie przewidywał rozwoju 3D w kolejnych wersjach GMa. Więc w 7.x się nic nie zmieni jeśli o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 czyi źle slyszałem eH:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Najpierw to się trzeba pisać nauczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ale zabawne. no boki zrywać. klawiatura mi siada idioto! wiele razy o tym wspominalem i przepraszalm za błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No wiesz Kychu, nie nazywaj wszystkich idiotami. Takie sprawy na PW się załatwia. :) A MO zaprzestał rozwijania 3d bo ma usprawnić obsługę DLL'i i innych takich, więc będzie można korzystać z bardziej wyrafinowanych silniczków, np. Irrlicht czy OpenGL. :] (w sumie teraz już można, ale nowalijki jakie sprawi MO znacznie to ułatwią imo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zapamiętajcie to sobie raz na zawsze: Suggestions I won't follow: # A 3D version of Game Maker. (Never say never but stop asking me.) # 3D modelling tools or model support. (Game Maker is not meant for 3D!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi