dawidgugala Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 kwadrat 3d następne pytanie . mam jeszce maly problem kwadrat juz jest ładnie sobie stoi teksurke tezma tylko jak zrobić żeby był jako ściana a dokładniej aby niemozna było przez niego przejść ? bo obecnie mogę sobie wejść w środek tego kwadratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 To wymaga niestety głębszej znajomości 3D =) W GM aktualnie nie istnieje funkcja która sprawdziła by kolizję z obiektem w 3D. Oczywiście można kombinować z ustawianiem masek etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 gugala chcesz w czape? w tym tygodniu ja zadaje pytania odnośnie 3d a pozatym przyjde jutro do ciebie to ci to zrobie. przecierz to akurat jest łatwe Oczywiście można kombinować z ustawianiem masek etc dokładnie gdzieś to w jakimś przykładzie chyba widziałem. Nawet ja to umieim a gry 3d robie od... wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi