Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Poszukuje programu do tworzenia obiektów 3d . Ale musi być bardzo łatwy w obsłudzie i darmowy, najlepiej po polsku, albo żeby chociarz łatwodostępne spolszczenie było i oprócz 3d Canvas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jest taki temat w vallhali "szukam programu" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Black: Takkk... ale to nabijanie postów :) topic: polecam blendera.. jest wprost stworzony dla początkujących (LECZ POSIADA OGROMNE MOZLIWOSCI), sam z niego korzystam ps. www.blender.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 thx a to o tym nabijani postów to do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Black: Takkk... ale to nabijanie postów :) wtf topic: polecam blendera.. jest wprost stworzony dla początkujących (LECZ POSIADA OGROMNE MOZLIWOSCI) No nie powiedziałbym że Blender jest wprost stworzony dla początkujących. Jego obsługa nie jest taka prosta. Lepiej wybierz coś stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 tylko jakies akie lipne te programy albo dmo albo shareware i w dodatku większośc po angielsku a u mnei cieniutko z angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 No nie powiedziałbym że Blender jest wprost stworzony dla początkujących. Jego obsługa nie jest taka prosta. Lepiej wybierz coś stąd. A po co mu programy pod MacOS'a? :P Kychu: nie sępol tak już, niektóre sharewarówki są całkiem używalne. Nawet ich nie włączyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 a może ty mi coś poradzisz drogi dziadku. łatwe, miłe, przyjemne , ładne i po polsku? a i co to znaczy wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 wtf - what the fuck :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 i jak to sie miało odnosić od mojego pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 pytałeś się co oznacza wtf, to ci odpowiedziałem. co do programów - polskich raczej nie znajdziesz (ew. jakieś patche spolszczające). tak więc lepiej samemu poradzić sobie z angielskim zawartym w programie i delektować się możliwościami programu niż katowanie się przy polskich, kiepskich modelerach :P i również polecam Blendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 to chyba jednak zostane przy blenderze, tylko na tej stronei nei mogłem jakoś ściągnąć a w necie ściągłem z jakimśgłpi rozszerzeneim i sie nie instalował. dobra dzięki poszukam. thx END Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 to chyba jednak zostane przy blenderze, tylko na tej stronei nei mogłem jakoś ściągnąć a w necie ściągłem z jakimśgłpi rozszerzeneim i sie nie instalował. dobra dzięki poszukam. thx END Czyżbyś ściągał źródła? Tak ciężko wpisać w google blender kliknąć w pierwszy link a potem w download, przewinąć w dół, wybrać mirror i ssać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Blackmaul, poprostu dałeś mu linki dla MacOS zamiast dla Windows :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 A po co mu programy pod MacOS'a? :P Blackmaul, poprostu dałeś mu linki dla MacOS zamiast dla Windows :) . O Cholender. Tutaj masz kilka linków, ale po polsku jest jedynie Blender. Więc powinieneś pozostać przy nim skoro nie znasz za dobrze angielskiego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 dobra wielkie dzięki ten już działa bo ma normalnie .exe thx wam jak zrobić, żeby było po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 jak zrobić, żeby było po polsku? Ściągnąć program po polsku. :) Co do pytania w poście far far away, to najlepszym wyborem będzie dla początkujących GameSpace Lite, mutacja starusieńkiego, ale nadal rozwijanego TrueSpace [którego starsze wersje są darmowe]. Bardzo dużo tutoriali, i wręcz jest stworzona do tworzenia obiektów do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi