lion Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Jak zrobić żeby przy włączaniu gry robi sie screen i automatycznie ustawia sie na bacground'a? Tzn. wiem jak zrobić żeby screen sie robił ale nie wiem jak zrobić żeby ten screen ustawił sie sam na backrounda :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Lion, teraz to mnie rozwaliłeś :] Think! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Nie mogę się powsztrzymać i powiem. W zarejestrowanym GM masz klocek Replace a background from a file. Ustawiasz w tym nazwę pliku screenshota i masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 No, ale ja nie che zeby screenshot pojawiał sie jako plik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Możesz dać kasowanie pliku przy zakończeniu gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A jak ktoś zminimalizuje, to sie połapie o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A nie mozna dac usuwania pliku zaraz po ustawieniu go na backgrounda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A dla mnie to głupota. Gra się tak tnie zaraz po tym że hoho :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 A na słabych kompach wiesza je :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi