Tanner Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jak sie robi skakanie??? Patrzałem już kilka takich tematów i zobaczyłem, że to jest taki kod do tego: if ! place_free(x,y+1) {vspeed = -10} no ale klikam na Keyboard-->Up i wklejam ten kod, przechodze do gry a tu nie da sie skakać... No cóż nie wiem czemu no ale możewy wiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 a ustawiłeś grawitacje? http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=7 FAQ, punkt 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 No właśnie przekopiowałem ten kod i nie chodzi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Daj gm6 naprawimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 No właśnie przekopiowałem ten kod i nie chodzi!! A w Event dobry dałeś? Powinien być Keyboard Press. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jak wezme key press to znowu gostek leci w górę :/ A to "Daj gm6 naprawimy" to znaczy że mam dać linka do tej gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jak wezme key press to znowu gostek leci w górę :/ A to "Daj gm6 naprawimy" to znaczy że mam dać linka do tej gry?? Tak, do gry nieskompilowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ok to ściągnij to stąd i wyczaj błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 No to powiedzcie wkońcu jak zrobić to skakanie, bo mój ludek nie ma jeszcze przyciągania ziemskiego. Jak nacisne strzałke to leci do góry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 http://www.gmclan.org/up1644_11_.html - masz... w kodzie bylo wszystko w porzadku ale przeszkadzaly inne pierdoly. Masz skakanie, a teraz dorob sobie co tam jeszcze chcesz (lub co tam miales, ale poprawnie, bo troche pokasowalem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Spoko ;) Dzięki za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Spoko ;) Dzięki za pomoc ! Nie ma zaco :P :beta: :cat: :cheers: Jeżeli zrobisz tą grę :construction: to pokażesz nam póznie (jeżeli zrobisz) i ocenimy I znowu bezsensowny post. Oj, dorobisz ty się bana za niedługo. ;] Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi