lion Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Czy wie ktoś skąd można ściągnąć program dla firm tworzących gry i programy ? Chodzi tutaj o to aby był w nim dziennik, projekty, postępy itd. Słyszałem że są takie programy, nawet są w nich komunikatory żeby porozumiewać się z innymi członkami firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Według mnie to by nie miało sensu. Po co robić takie programy, skoro firmy same mogę je wyprodukować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Kaytek, mylisz sie. Po co firma ma pisac sobie taki system, skoro moze kupic gotowy? Dzieki temu oszczedza sporo czasu, dostaje mocno rozbudowany framework i moze sie zajac tylko i wylacznie tworzeniem gier i programow, a nie zajmowac sie glupotami. Aktualnie nie pamietam nazw takich programow z prostej przyczyny, nigdy nie spotkalem sie tego typu darmowkami, a komercyjne sa naprawde drogie. Wystarczy poszukac po firmach microsoftu i borlanda, gdzies tam sa, bo sam kiedys sprawdzalem. update: Przykladowy system oferowany przez borlanda: http://www.bsc.com.pl/starteam/ Cena chyba jednego stanowiska/klienta jak dla mnie zabójcza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Na stronie Chip (www.chip.pl) jest sporo podobnych programów, ale chyba wszystko jest w wersjach Trial czyli określona liczba dni. Ściągnełem jakiś program i mam 100 dni do wykupienia licencji :( update: Tego StarTeam'a można pobrać tutaj: http://www.borland.com/products/downloads/...d_starteam.html ale zapewne to jest tylko jedna z dziesięciu rzeczy do poprawnego działania programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi