Pasterz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Robię grę z animacją ludzika i gdy ludzik idzie to wszystko działa ale gdy już nie idzie to animacja schodzi o 16pikseli i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem dużo rozwiązań ale nie pomagały. Daję wam linka do tego przykładu wtedy bardziej zrozumiecie mój błąd. Link Z góry dziękuję za wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Originy ustaw i dodaj maskę. Odwiedził byś czasami Pix.Art.pl =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Originy ustaw i dodaj maskę. Odwiedził byś czasami Pix.Art.pl =3 Wielkie dzięki Tymon :thumbsup: zaraz sprawdzę czy to pomoże :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Coś mi nie wychodzi ustawianie tych masek bo jak je ustawiłem to małpka idzie pod ziemią a gdy puszczam to spada i się nie pojawia. :( Jeżeli ktoś by wiedział jeszcze jak to zrobić to czy mógł by mi to wytłumaczyć. Z góry dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Link Poprawiłem twój przykład po swojemu. Mam nadzieję że ci to pomoże :thumbsup: Problem tkwił w złym ustawieniu originów i braku maski, tak jak napisał Tymon. Ponadto, przerobiłem trochę sprite'y i kod. Teraz jest dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Link Poprawiłem twój przykład po swojemu. Mam nadzieję że ci to pomoże :thumbsup: Problem tkwił w złym ustawieniu originów i braku maski, tak jak napisał Tymon. Ponadto, przerobiłem trochę sprite'y i kod. Teraz jest dużo lepiej. Ogromne dzięki ale już poradziłem sobie z tym błędem trochę wcześniej tylko nie miałem okazji tu napisać ale jeszcze raz Ci dziękuje :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi