Kamilek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Hej :bye1: Mam pytanie (a co innego :P ) Jaki jest kod do klocka "move towards point avoiding object"? Wiem ze to jakies banalne pytanie ale nie molgem znalezc :blink: edit: @down to widze ze ty tez nie sciagnales i nie wiesz jakie sa tam klocki action decoder to do Gm5.0 to o co ja sie pytam jest w 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ściągnij sobie Action Decoder i masz sprawę wyjaśnioną :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 bylo juz cos takiego https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1323&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kod tego klocka nawet na wikipedii jest :] : mp_potential_step(x,y,speed,0); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi