kalis Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 prosba do ranma mana zeby mi powiedzial jak do jego przykladu dorobic zeby odczytywalo mi jeszcze pozycje i narodowosc ... z gory dzieki jak zrobic zeby w zaleznosci ile jest pozycji w pliku tekstowym( bo dla kazdej druzyny mam inny) wyswietlalo mi tyle obiektow co przyda mi sie przy wyborze skladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Sluchaj, a moze bys tak sprobowal obcykac darmowy skrypt bazy danych dla GM'a, przy takiej liczbie danych naprawde nie opłaca się operować z takimi zmiennymi na plikach tekstowych, na twoim miejscu bym skorzystal z bazy danych: http://www.gamemaker.nl/resources/database.zip Tylko, że ja w tej bazie danych aktualnie nie siedzę, więc może ktoś inny da jakieś wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalis Opublikowano 18 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 ranma no zobaczem co to za cudo tylko bylbym wdzieczny za jakis help pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi