Force Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 mam pytanko: wiem jak zrobic aby przeciwnik szedł w prawo ale nie wiem jak zrobic cos takiego: co np 15 sec bedzie biegł przeciwnik i jak sie zastrzeli około z 115 to przechodzi na następny lvl jak takie cos zrobic bo moge zrobic przecierz tez ze biegna potworki i one sa normalne na strzal tylko ten ostatni zrobie inny co bedzie przenosic na nastepny lvl ale jak zrobic aby oni sie pojawiali co 15 sec??tak aby z boku mapy wychodziły?? plz o szybką pomoc pozdro :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ustaw alarm, w step daj mu prędkość roomu daj zmienną która zwiększa się a gdy osiągnie 15 to tworzy przeciwnika a jej wartość wraca do 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 sorki nie znam się za bardzo na kodzie wiem ze jest art o zmiennych ale nie znam wogule typów kodu takich aj direction i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 http://www.gmclan.org/up1072_11_przyklad2.html Wykorzystaj ten przykład synu. Możesz mi wytłumaczyć dlaczego akurat dział Skrypty, przykłady, dodatki, silniki 3D dla GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi