Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Do RMVB polecam Crystal Player. Darmowy, bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Do RMVB polecam Crystal Player. Darmowy, bardzo dobry. ALE TAMTEN PROGRAM TO BARDZO DOBRY KODEK DZIEKI KTOREMU KAZDY PROGRAM DO ODTWARZANIA FILMÓW BEDZIE CZYTAŁ RMVB CO ROBI NP. ALLPLAYERA JESZCZE BARDZIEJ UNIWERSALNYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Odkąd kodek może być programem Oo ? Poza tym, bez Real Alternative napewno byś nie otworzył RMVB, a potem wystarczy tylko program. Poza tym, nie pisz dużymi literami, bo jest to uznawane jako krzyk i moderatorzy dają ostrzeżenia za to ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 to jest program ma własny interface ale słuzy równiez jako codec do innych programów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 To jest kodek, który dodatkowo wgrywa Media Player Classic ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no dobra ale wgrywa program :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam ^^ Mam nadzieje ze to dobre miejsce na umieszczenie tego pytania... Szukam programu do przerabiania MP3 na Wave ale tak żeby te Wave nie zajmowały po 50 MB :3 Próbowałem kilka programów ale nic najmniejszy rozmiar jaki udało mi się uzyskać z Mp3 o wadze 3MB to około 19MB po przerobieniu na Wave... jak by ktoś znal dobry program to proszę napiszcie mi ^^ Pozdrawiam Moho ! :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ma ktoś może link do programu w którym można by porobić obrazy 3d ?? ale najlepiej żeby był po polsku czuje że robienie obrazów w 3d to moja nowa pasja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam ^^ Mam nadzieje ze to dobre miejsce na umieszczenie tego pytania... Szukam programu do przerabiania MP3 na Wave ale tak żeby te Wave nie zajmowały po 50 MB :3 Próbowałem kilka programów ale nic najmniejszy rozmiar jaki udało mi się uzyskać z Mp3 o wadze 3MB to około 19MB po przerobieniu na Wave... jak by ktoś znal dobry program to proszę napiszcie mi ^^ Pozdrawiam Moho ! :cat: nero 7 jest dobry musisz pokombinowac tylko z ustawieniami jakosci to nie jest trudne nie dawaj na najsłabsza bo jakosc bedzie masakryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czysty wav zawsze będzie tyle zajmował ponieważ jest to format nieskompresowany (jak bmp w grafice). Jeżeli wav zajmuje bardzo mało jak na muzykę, tzn. że i tak za tym kryje się jakiś encoder, a to już nie jest zwykły wav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ma ktoś może link do programu w którym można by porobić obrazy 3d ?? ale najlepiej żeby był po polsku czuje że robienie obrazów w 3d to moja nowa pasja :]O co chodzi? www.blender.org ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 chyba napisałem wyraźnie po polsku w angielskim sie nie łapie zabardzo więc niewiem nawet czy to jest to oco mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 nero 7 jest dobry musisz pokombinowac tylko z ustawieniami jakosci to nie jest trudne nie dawaj na najsłabsza bo jakosc bedzie masakryczna Okej dzieki coś pokombinuje w tym Nero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 @kasmilus: To musisz się połapać, bo bez języka nic nie zdziałasz w informatyce. Blender jest dobrym programem do robienia w 3D, ale ma skomplikowaną obsługę. Lepiej ściągnąć triala jakiegoś programu płatnego, np. 3DS Max, Cinema 4D czy Maya. Nauczysz się w nich robić, to wtedy kupujesz, albo crackujesz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Szukam konwertera który przekonwertuje pliki w format 3dw (3d world studio) do formatu 3ds maxa (byle jaki format - byle poszło) lub blendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Może ten program Ci pomoże: http://web.axelero.hu/karpo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 a wiecie może jak robić swoje figury w 3DS Max?? bo jak narazie to umiem robić scenki ale tylko z tych gotowych obrazów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 chodzi ci o kwadraty, prostokąty itp.? Jak tak to są one w prawym rogu na górze box, cone itp. albo w zakłatce na górze weź create. Vardi gdzie on to zapisuje bi co bym nie skonwertował to 100% i nie ma tego nigdzie. EDIT: A znacie konwerter z .3ds >> .max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 nie to wiem ale chciałbym to przerabiać jakoś żeby zrobić np. stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Aha to masz tu Tutoriale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 szukam programu który mi masowo czyli np, w całym folderze pomiejszy rozmiar zdjec do np, wymiarów 300 na 250 czy jest cos takiego co by mi tak zmiejszyło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Spróbuj plugina do programu IrfanView o nazwie IrfanView Thumbnails. Nie wiem czy on to robi, ale spróbować zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Saukam słownika angielsko polski i na dwrót, ale taki mały żeby ramu jadł 4mb, miałem słownik firmy ajt Soft ale tylko angielski-polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 szukam programu który mi masowo czyli np, w całym folderze pomiejszy rozmiar zdjec do np, wymiarów 300 na 250 czy jest cos takiego co by mi tak zmiejszyło??Xnview. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 nie masz słownika w domu?? a może alfabetu sie niezna ale jak nieznasz alfabetu a koniecznie chcesz mieć elektronicznego tłumacza to na necie są miliony takich tłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Saukam słownika angielsko polski i na dwrót, ale taki mały żeby ramu jadł 4mb, miałem słownik firmy ajt Soft ale tylko angielski-polski. www.getionary.pl www.ling.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie chodzi mi o strony, tylko program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Kup sobie może w tesco jest.A jak chcesz ściągnąć to poszukaj na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie chodzi mi o strony, tylko program.Nie znam żadnych darmowych programów tego typu, a chyba po to masz internet, żeby z niego korzystać, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ale można powiedzić że korzysta pyta sie nas ale wybrał chyyba najdłuższy sposób a może neta nie bedzie miał albo dużo płacić musi ale nie wnikam to akurat nie moja sprawa wię powiem tak sam se poszukaj bo ja tu niewidze chętnych do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi