Force Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wiem ze ten temat mógł już być ale nie mogłem go znalesc. Wiec nie wiem jak zrbic strzelanie do platformówki wiem ze jest tutorial na stronie game makera ale ja chce to w kodzie nie w klockach. Chodzi mi o strzelanie ze jak postac jest odwrucona na lewo to strzela w lewo a jak w prawo to w prawo. Ja zrobilem grawitacje z FAQ i chyba nie beszie jak zastosowac strzelania z tutoriala PLZ o pomoc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Poszukaj lepiej, przynajmniej raz dziennie się o te strzelanie pytają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Przetłumacz sobie klocki Action Decoderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi