Kubx Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Poszukuję dll-a, który będzie mógł odtwarzać dzwięki (wav, mp3) bezpośrednio z plików, nie wczytując ich do GMa. Pozdrawiam KubX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 do tego wystarczy zwykla funkcja sound_add() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A przeczytałeś mojego posta? Wiem, że można tak zrobić, ale ja chcę odtworzyć dźwięk, bezpośrednio z pliku, nie dodając go do danej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 SXMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Marmot -- Dzięki za pomoc! Oto mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi