Kaczowstrzymywacz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 heh właściwie tego nie wiem tylko :D Jak zrobić aby gdy się wchodziło w grę trzeba było podać by nazwe gracza i ten gracz ma tak na imię a nadnim imię tego gracza . Coś w stylu Jao tej gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Eee... co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To jest funkcja get_string :) I następnym razem pisz trochę jaśniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To jest funkcja get_string :) I następnym razem pisz trochę jaśniej eee gdzie jest ta funkcja get_string? :lol2: i trzeba jakiś srod wpisać ? p.s. specjalnie napisałem srod :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 get_string(str,def) Asks the player in a dialog box for a string. str is the message. def is the default value shown. Używaj czasem helpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Używaj czasem helpa. ale maruda ze mnie , nie znam englisha :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie uwierzę że nie znasz ani jednego słowa po angielsku... Masz takie coś jak internetowy słownik... Dobra zrobię ci przykład poczekaj chwilę.. Edit: Masz i się ciesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Pytam sie cos :lol2: I co z tego...? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 dzięx :] no to temat do zamknięcia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Heh, to go zamknij :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Heh, to go zamknij :P haha bardzo śmieszne ale nie jestem moderatorem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jak założyłeś temat, to możesz go zamknąć specjalną opcją na dole tematu xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi