Piczer Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Tutaj jest moja gra: http://www.speedyshare.com/477857937.html. Wersja GM: 6.1, zarejestrowany Problemy: 1. Przy końcu gry jest taki tunel. Jak się chodzi się po nich, to bohater lekko podskakuje. Jeśli się chodzi nie w tunelu, bohater nie podskakuje :blink: . O co w tym chodzi i jak można tego uniknąć? 2. W tunelu jak się skacze, skok jest ograniczony. Nie dotyka on niebieskich płytek. Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Bądź tak dobry synu i powiedz mi jak stamtąd coś ściągnąć albo daj to na uploader... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tutaj jest moja gra: http://www.speedyshare.com/477857937.html. Wersja GM: 6.1, zarejestrowany Problemy: 1. Przy końcu gry jest taki tunel. Jak się chodzi się po nich, to bohater lekko podskakuje. Jeśli się chodzi nie w tunelu, bohater nie podskakuje :blink: . O co w tym chodzi i jak można tego uniknąć? 2. W tunelu jak się skacze, skok jest ograniczony. Nie dotyka on niebieskich płytek. Czemu? nie pobralem tego , ale odrazu moge ci powiedziec jak jest z tymi niebieskimi plytkami....pewnie albo bohater , albo plytka jest na samym srodku i np. sama plytka ma wymiary 32x32 , a jej sprite ( razem z bg , ma np. wymiary 35x37)...moze to o to chodzi? ( radze używac Maskow , to samo sie tyczy bohatera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak to jak? Klikasz na link "bluepoint.gm6" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 O lol sprytnie ukryte nad reklamą :) Przewertuj sobie to Tu masz ładny silnik do gier a 'la Soldat i możesz zobaczyć jak to zostało rozwiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Możliwe iż jestem ślepy bo nie wiedze żeby bohater w tunelu nie dotykał niebieskich kafli :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi