bob1223 Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Witam chciałbym zrobić prostą gre rpg, która bedzie mogła wysyłać oraz odbierać różne pliki, wyniki walk z serwera. Jeżeli ktoś chciałbym sie podiąć pomocy proszę o kontakt gg 7396250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 A serwer masz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Kolejny ambitny plan... ciekawe jak wykonanie... ;] Ja w każdym razie się nie pisze =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob1223 Opublikowano 5 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 no wiesz serwer ro sie załatki mam juz 1 anghielski dosyc szybki bo chodzi mi tu głównie żeby wynik z gry został automatycznie wysłany na serwer i była by możliwośc pobrania pliku z wynikami do gry czyli tam i spowrotem jeżeli dyspoujecie jakims przykładem prosze napiscie to tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Z takim wysyłaniem to widziałem na oficjalnym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 To tutaj przyda się znajomość PHP. Kiedyś zrobiłem taki Borkowi na życzenie, teraz już mi się nie chce. Chociaż może zerżnę plan z Efactory, a mianowicie zrobie specjalny dział, portalik dla wyników online dla każdego kto będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi