ToMoEX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jestem nowy i potrzebuje pomocy (nic w stylu jak sie strzala itp.) Jak zrobić żeby NP: robisz trik na snowboardzie i raz ci wychodzi a raz się wywalasz Pomocy!! :( ps: szukałem tego na forum ale nie znalazłem jeżeli jest taki temat to sorry :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Używasz funkcji random albo klocka With a chance ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 A w której to zakładce ? (wiem że to głupie pytanie ale jeszcze sie nieznam) :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak trudno poszukać? :mellow: Na zakładce control... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 dzięki :P jesteś super :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 eh sorry ze sie czepiam ale Jestem nowy i potrzebuje pomocy (nic w stylu jak sie strzala itp.) Po co to :P hehe :|? A co do funkcji Random to troche dziwnie jezeli jedziesz na snowboardzie i od FUXA :P zalezy czy dany trick ci wyjdzie czy nie.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jestem nowy i potrzebuje pomocy (nic w stylu jak sie strzala itp.): Po co to hehe :|? żeby list nie zaczynał się na "jak" :P :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi