Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Witam Oto oficjalna zapowiedź mojej gry (a raczej gier ge ge). Engine Games Box to zbór prostych gier. Gier będzie ok. 15 z czego kilka klasyków (snake, pac man itp.). Oczywiście cała reszta to nowe gry ;) Będą to gry zręcznościowe, strzelanki, logiczne itp. itd. etc. Grafika będzie w miare dobra (nie jestem dobrym grafikiem :crying: ), dźwieki odpowiednie a muzy brak. To chyba tyle. Tutaj wypisze tytuły niektórych gier: Pong Snake PacMan omaha beach Wspinaczka BOMB! Racez Attack i jeszcze jakieś ale mi sie niechce pisać To wszystko. Dziękuje. Bye :bye1: PS. słówko "Engine" w tytule to nazwa mej grupy (1 osobowej heh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 A może zarzucisz screenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Eee <_< Dawać screeny kilku gier - niechce mi się, i nawet nie opłaca sie bo niedługo bedzie pełna :w00t: Premierka gdzieś za 3-6 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Tyle, że jak dasz screeny to będzie wiadomo czy można ściągać czy nie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Właściwie - prawda :] Ale i tak niedam. Bym musiał teraz tracić czas na serwer :] A wole to przeznaczyć na EGB (fajny skrót :w00t:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 No i co z tym twoim wspaniałym EGB, nad którym tak ciężko pracowałeś, że nie miałeś czasu nawet porobić screenów i wysłać ich na serwer? Premiera miała być jakieś 3 tygodnie temu. Rozumiem, że projekt zarzucony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Dziękuje za zainteresowanie :) Wyjaśniam: Projekt cały czas jest tworzony. Tylko że mam teraz mało czasu bo - wiadomo chyba - szkoła mi go kradnie :/ A zapomniałem napisać że premiera się przesunie. Zresztą pracuje jeszcze nad dwoma innymi projektami (The Leaf i jeszcze coś ale to tajne). Tak więc gra się ukaże ale z dużym opóźnieniem (chyba dobrze napisałem...). A projekt jest gdzieś w 43% ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi