kibi Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Jak w GM mogę zrobić menu, i jak mogę ograniczyć liczbę punktów np. do tysiąca i wtedy wyskakuje napis WYGRAŁEŚ. POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 No Qrdę Qrdę Qr*a! Cały czas Mówimy.Wszyscy mówią.: Użyj przeglądarki :twisted: zabacz FAQ :twisted: jak nie to pościągaj Wszystkie przykłady z GMC :twisted: bo mi się niechce odpowiadać na takie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 To żeś mu pomógł... if (score >= 1000) show_message('Wygrałeś!'); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 A menu po prostu robisz na obiektach. Jeśli klikniesz na napis "Nowa Gra" to przenosi cię do pierwszego levelu, jeśli na "Opcje" to do odpowiedniego roomu z opcjami itd. Wszystko jest do zrobienia, trzeba tylko trochę pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi