Markos Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 W mojej gierce flashowej bedzie lista 10 najlepszych graczy :) (zapisywana w pliku xml ;p) I mam problem jezeli jest 10 najlepszych to sie pisze topScores? z koncowka 's' ? Czy moze lepiej jakbym napisal highscores?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Top Score - Najwyższy wynik Top Scores - Najwyższe wyniki Highscores - Najlepsze wyniki Highscore - Najlepszy wynik :P Zawsze możesz napisać Top Ten itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ooo thx! :) Wiec sostanie Top Scores! Czemu? A bo ;p highscore bardziej pasuje do listy SWOICH najlepszych wynikow :) a topscore to bardziej rozlegle stwierdzenie wg mnie :P ok zamykac :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi