Attyk Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam. Zakupiłem ostatnio zestaw FPS Creator i mam do was pytanie czy nie znacie jakiegoś poradnik polskiego do tego programu. Podajcie linka... thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 nie ma takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Nie rozumiem takiego postępowania. Po co kupować nieznany program bez zaznajomienia się z wersją testową, dostępnością materiałów itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attyk Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Używalem przez kilka dni dema tego programu i zaznajomilem się z jego dzialaniem... Ale jak nic takiego nie ma to sorry za klopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj trancer Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A czy mógłbym się dowiedzieć gdzie można dostać pełną wersję fps creatora ponieważ także używałem demka. I ile on kosztuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Program kosztuje ok. 50$ i można go dostać tu: https://www.fpscreator.com/order.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj trancer Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A czy w Polsce nie jest dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Niestety nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 może tutorial ci pomoże http://files.thegamecreators.com/fpscreato...hru_Oct2004.zip :lol2: :sp_ike: Pełna wersja na torrencie (jeśli masz) : x utorrent tu : y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Czy mi się wydaje czy to jest nielegalne, a za propagowanie piractwa grozi warn? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 uTorrent nie jest nielegalnym programem więc nie rozumiem po co link do niego został wykasowany. Tylko link, który Bartek dał jako drugi był nielegalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goter Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ostatio zacząłem się też interesować programem The Games Creator (FPSCreator) i zrobiłem spolszczenie (które niedokączyłem ale 70% jest skączone ) i krutki art jak zrobić otwieranie drzwi, ale gdy zrobiłem przykładową aplikację i FPS mi zbudował 59 mb jako oddzielną aplikację to od razu zrezygnowałem a powód jest jeden kto będzie takie pliki ściągał a tak ogólnie co chcecie się dowiedzieć ????? może pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj trancer Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja bardzo chciałbym się dowiedzieć jak nabyłeś ten program interesuje mnie orginał. Owszem jest na ebayu oraz stronce producenta a wydaje mi się, że aby go imprortować potrzebna jest karta kredytowa a takowej nie posiadam. Może ktoś z was go posiada to bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Mam Pytania 1.Jak położyć jakąś broń czy przedmiot na czymś np. na stole?? 2.Jak zmienić skybank czyli niebo,tło itp. ?? 3.Na jakim programie zrobić więcej plansz niż 1??Żeby jak przechodze tą gre co zrobiłem to była nastepna?? Był bym wdzięczny za gg goter bo na forum to tydz. bym sie ciebie pytał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Głupote zrobiłeś niepotrzebnie kupowałeś program bez zapoznania sie czy jest po polsku jakie ma możliwości itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Temat ma kilka dni, ale i tak. To nie to forum. Narq ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Buster, on mówił że coś tam grzebał w demie :) A co do tematu (pierwszego posta)... mi się wydaje że nie ma takowego dokumentu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Co do ściągnięcia FPS Creator to warto wejść na http://darkwarez.pl/ A co do pytania w pierwszym poście to to jest forum o tworzeniu gier w Game Makerze :) EDIT: Sorry, że powiększam odkopywanie ale jak zobaczyłem, że ostatni post jest napisany dzisiaj no to napisałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi