Force Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Wiec tak jak temat wskazuje szukam silnij do gry rajdowej :lol2: Nigdzie nie moge go naleść plz o pomoc!! Pozdro Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Wiec tak jak temat wskazuje szukam silnij do gry rajdowej Moze cos wiecej bys napisal? A po drugie co z tym silnikiem zrobisz? Zmienisz grafike i podpiszesz sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 http://12.22.230.41/MicroTech/Hosted/Files/2examples.zip - znalezione na forums.gamemaker.nl w dziale tutorials :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie chcę się czepiać, ale co to jest "silnij" ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ja bym mu nie dawał tego silnika... chłop zmieni grafe, doda 2 detale i będzie krzyczał potem "patrzecie MOJA nowa gra" - załozy taki topic i w dodatku bedzie to kolejną nudną gierą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pablo uprzedzenia ma jakieś. :/ Chciał silnik to poprosił, a co z tym zrobi to jego sprawa, no chyba że źle zrobi, ale z jego ocenianiem trzeba zaczekać aż zrobi. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 no mam uprzedzenia... mało to takich co proszą o silniki i wiadomo co potem się dzieje? Aczkolwiek masz rację że nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi