Sylwester Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam. prosiłbym o jakis przykład gry strategicznej(bardzo prostej żeby nie było że chce tylko zmienic sprity i chwalić sie że to ja zrobiłem),może poprostu jak zobacze tam co i jak to bardziej zrozumie? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;#entry42695 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 dałeś mi link do mojego własnego tematu i linku z grą która mi nie dziala...wystarczyło przeczytać uważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 To po co zakładasz nowy temat? Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi