Szymek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Tutaj link. Jest to oczywiście tylko silnik mojej gry. I chciałbym was poprosić o pomoc.Jak nazwać grę, bohatera i jaka ma być fabuła? przesyłać na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 I chciałbym was poprosić o pomoc.Jak nazwać grę, bohatera i jaka ma być fabuła? Myślałem że jak robisz silnik pod grę to będziesz już wiedział co ma napędzać. :/ Nazwij ją "Pumpernikiel z śniadaniem", bohater nazywa się "Bolomil" a fabuła jest taka że ci ukradli gacie. Hepi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Hehe dobre.A silnik to robię b mnie naszła wena a ja nie jestem dobry w nazwach gier, bohaterów i fabułach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Hehe dobre. Mam nadzieję że tego pomysłu serio nie wziąłeś do siebie... Generalnie to jest temat w stylu "Zlupcie mi gle". Spróbuj samemu coś wymyśleć, a jak nie jesteś dobry w wymyślaniu fabuły - zrób coś bez fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No co ty przecierz że nie wziąłem tego na serio.Ale z fabułą lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Cannommeat (może być?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Kurde zapomniałem przecież nazwę mam i dotego jeszcze pokazuję mi się w ładowaniu.Killing 24 może być?? A tak przy okzazji właśnie dałem nową wersje z inventory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi