Zolek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam Wszystkich.Zbieram Ekipe Do Gry MMORPG pod tytułem Dragon Ball Online Adventure (ale raczej zmienie nazwe).Poszukuje Grafika,Mappera,Developpera i webmastera.Kontakt GG:4911095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Wogóle sam coś umiesz, czy zbieram kogoś kto mi zrobi grę? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 E, no właśnie, kluczowe pytanie wyjdźmy od tego :) Sam jestem newbie w środowisku GM ale chętnie bym pomógł, jednakże nie wiem jaki wkład w to będziesz miał Ty sam. Dużo od tego zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A Muzyki to nie będzie, że muzyków nie ma? A adminowie do zarządzania serwerownią? A kto będzie zarządzał projektem (oprócz ciebie)? I skąd weźmiesz kasę na zapłatę za robociznę? A samemu se zrób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi