Nirvan Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Nowy cover ode mnie, w trochę innej formie. Sporo pracy i przejedzony meteriałem, ale nie było co zwlekać dłużej Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Podbij głośność wokalu i podbij basy, a początek powinieneś śpiewać mniej nosem, a więcej gardłem, co pół minuty później zrobiłeś. jest fajnie, dupy nei urywa, ale jest potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Dnia 23.05.2018 o 23:31, PsichiX napisał: Podbij głośność wokalu i podbij basy, a początek powinieneś śpiewać mniej nosem, a więcej gardłem, co pół minuty później zrobiłeś. jest fajnie, dupy nei urywa, ale jest potencjał. Dzięki Teraz tak mniej przykładałem wagi do mixu bo nie mój instrumental, mój kijowy leciał w tle ledwo słyszalnie żeby lekko podbić parę dźwięków Nie chciałem całego na mocnej chrypie dla urozmaicenia Trzeba się szkolić cały czas i tak, talentu nie mam to muszę jeszcze więcej i więcej roboty włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Talent nie istnieje - wszyscy jestesmy rzemieslnikami, a ja licze na postepy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi