Temporal333 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 I am vader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Dobre jako podkład pod piosenke lub do tła w grze, sytuacyjnie, ale jako standalone kawałek brakuje w nim jakiegoś bardziej "przewodzącego" instrumentu. Ogólnie jest wporzo. ... A nie, teraz doczytałem że to instrumental cover jakieś piosenki, to ma sens czemu jest wybrakowane. W takiej sytuacji jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Dzięki za komentarz. Brakuje krzyku wokalisty który dodawał tego kopa. Gdybym tylko umiał śpiewać, to bym dogrywał wokale, a tak zostaje mi tylko granie instrumentali. Przy własnych kawałkach mogę zawsze założyć, że wokalu nie będzie, więc w instrumentach da się zawsze więcej melodii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi