niebieskiBrylant Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jak w temacie xd. Zamierzam do którejś mojej gry dodać sekretny "smaczek" związany z tytułowymi postaciami xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Oczywiście, że tak EDIT: Ja oglądam i jestem na pierwszym sezonie EDIT2: To znaczy na drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 a co to za smaczek? czego bedzie dotyczyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Pewnie Portal Gun'a albo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jeszcze nie wiem, ale podejrzewam, że będzie to jedynie ich pojawienie się chwilowe na mapie, gdzie Rick będzie wymiatał naszych wrogów z mapy xd. Myślę nad tym, jak to ciekawie zrobić, bo wiem na pewno, że ich szansa na pojawienie się w losowym momencie na losowej mapie będzie kosmicznie mała, ale będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 To erm..z pewnością jakaś inspiracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi