Fortek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Wiecie jak zrobić podział ekranu na dwóch graczy ? :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 to chyba odwieczna tajemnica Game Makera której nikt nie umie zrobić... A tak na serio to pokombinuj z zakładką "views" w edycji roomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortek Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Próbowałem zrobić 2 View`y ,podałem ilość pikseli (na połowe ekranu) Drugi też (dolna połowa) i jak testowałem to pokazał się środek ekranu :huh: ~-Help :blink: -~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4 Wystarczy chwile poszukac :) nie wiem czy to Ci wystarczy, ale jak sam poszukasz to napewno znajdziesz jeszcze kilka podobnych topicow :) Pozatym tutaj masz przyklad zmodyfikowany pod GM 6.1 https://gmclan.org/index.php?plik=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortek Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja tak zrobiłem identyko no i mi się pokazał środek gry ! P.S. - O cholercia , jak usunołem viewsy to mi pokazuje czarny ekran :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A niby co miało pokazywać? Gołe panienki? Jeżeli nie masz żadnego views'a to zawsze pokazuje się czarny ekran. Przecież musisz jeszcze wyłączyć system views, bo masz zapewne łączony włączony (enable use views costam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi