ferrero2 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Czesc jestem nowym uzytkownikiem tego forum posiedzialem tutaj 2 dni zanim sie zarejestrowałem poczytałem artykuły faq oraz poprzeglądałem forum. Staram sie najpierw czegos poszukac zanim sie zapytam (nie ide na łatwizne) Jako ze jestem tu nowy a pytanie wyda sie wam banalne prosze was tylko o odpowiedź ( i jak to juz gdzies bylo wyjasniane to sory ale nie znalazlem). Na poczatku chce powiedzieć ze mam nie zarejestrowanego GM. Czy w tej wersji jest mozliwosc podczas komendy window_set_fullscreen(full) lub za pomoca klocka (bez skojarzń) pozbycie sie paska windows. Sytuacja wygląda tak iż mam elegancki pełny ekran i dopiero po 1 minucie bezczynności pasek menu start znika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jak zaznaczysz w opcjach Global Game Settings pozycję Left the game window always stay on top, to pasek nie będzie się pokazywał. Ale trzeba pamietać, że dana aplikacja będzie zawsze na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 A ja tak nie na temat trochę powiem, że wszyscy nowi użytkownicy powinni zobaczyć post Ferrera, żeby zobaczyć jak zadawać pytania na forum :) . Jakby wszyscy tak potrafili, to by był raj, nie forum :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dokładnie, Marmot. Przydałyby się jakieś antywarny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Sorki, ale nie mogłem sie powstrzymać. Sami zobaczcie, kto tu tera spamuje :D A tak na serio, to fakt też mi się to spodobało, ale już nic nie chciałem więcej pisać, bo jeszcze soda do głowy by udeżyła :D Nie "udeżaj" z oskarżeniami, bo chyba nie pojmujesz definicji słowa "spam". Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrero2 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dzieki za słowa uznania mam nadzieje ze kiedys To ja bede dawal takie rady młodym laikom A jesli chodzi o sprawe to wszystko działa dzieki za rade i teraz to aż mi sie źle zrobiło ze to było takie proste grr. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 "Kto pyta, nie błądzi." :) Jeśli będziesz zadawał pytania w takiej formie, to myślę, że chętnie będziemy na nie odpowiadać. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi