PsichiX Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Tutaj możecie dzielić się najgłupszymi bugami naszego ukochanego programu, jakim jest GMS w wersji 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenniTX Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nie ma. Dziękuję, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kilka dobrych lat temu miałem problem, że w grze nie odpalało się okienko, było natomiast samo audio. Problem randomowo pojawiał się i znikał kiedy zmieniałem funkcje operująće na ds_listach, tak jakby struktury danych były temu winne jakimś cudem. Napisałem nawet w tej sprawie do yoyo i chcieli mój projekt żeby to przeanalizować, ale jakoś tak wyszlo, że nigdy go im nie wysłałem, a projekt porzuciłem jak skończyły się wakacje(ale to już inna historia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi