mr_woozie Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Co zrobić aby w mojej grze po zbliżeniu się do końca ekranu,"ekran pokazł swoją dalszą część" zakładając że tło jest większe niż rozmiar ekranu.Chyba że to się zrobi automatycznie Mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi chodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 To już było tyle razy że hejże hej. Ustawiasz View->Object Following Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Uzyj opcji szukaj byly juz tematy takie! Edit: Mmm Byles szybszy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 aha dzięki a zarazem sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi