Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Tutaj proszę zgłaszać błędy na forum wynikłe ze zmiany wersji. Musiałem nadpisać język polski, ponieważ były zmiany w langu. Wersja polska langa będzie już niedługo. UPDATE: O ja pierdziele, zapomniałem, że górna belka na forum była ręcznie modyfikowana... Wieczorem ją naprawię. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Nie wiem czy jest to zależne od forum, ale jak jestem na forum to w ramce GMCLAN jak najadę na Kąciki prog. to białe podświetlenie najeżdża na pasek oddzielający Game Maker i Kąciki Prog. Pozatym będzie można widzieć stopień ostrzeżenia innych, oraz który to post użytkownika i inne rangi w najbliższej przyszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Może tym razem poprawnie przetłumaczysz "from" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Belka już naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Może tym razem poprawnie przetłumaczysz "from" No, właśnie. Ja mam "Od: Z nienacka" i jakoś nie brzmi tak jak "Skąd: Z nienacka". :D A tak w ogóle, to czym się różni (najważniejsze rzeczy) ta wersja od poprzedniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zmiana z PF1 na PF3 to głównie eliminacja bugów, ponadto jest parę opcji więcej w panelu admina. Zwykli użytkownicy nie zauważą zmian. Poza tym nie ja tłumaczyłem from. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Nie wiem czemu, ale podczas wysyłania PM nigdy mi się to nie wyświetlało: IPB WARNING [2] file_exists() [function.file-exists]: Unable to access ./lang/polski/lang_email_content.php (Line: 382 of /sources/classes/class_email.php) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Wiem wiem, zauwazylem. Nie ma katalogu "polski", wlasnie szukam w ustawieniach gdzie sciezki sa skopane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Jest już nowa wersja, v2.0.0 PF 4 Looknac mozna na oficjalnym forum GM'a (http://forums.gamemaker.nl). Ładnie ich styl sie prezentuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi