Paqo Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Witam! B) Mam kolejny problem przy tworzeniu mojej gierki.. Tworze aktualniemenu główne i coś nie gra.. Przy startowaniu gry wyskakuje coś takiego: To chyba oznacza, że ta wersja GM nie obługuje tego skryptu..Bo kod mam z klocka.. :crying: W wersji 5.0 działało sprawnie..A tutaj ten klocek wyświetla jakiś error.. :( Jaki jest kod żeby zmienić kursor na "default", czy "handpoint"..Itp.. ??? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Heh, nie istnieje taka funkcja (set_cursor w 6.1) (. Patrz do helpa: window_set_cursor(curs) Sets the mouse cursor used in the window. You can use the following constant: cr_default cr_none cr_arrow cr_cross cr_beam cr_size_nesw cr_size_ns cr_size_nwse cr_size_we cr_uparrow cr_hourglass cr_drag cr_nodrop cr_hsplit cr_vsplit cr_multidrag cr_sqlwait cr_no cr_appstart cr_help cr_handpoint cr_size_all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqo Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tego się spodziewałem.. :mellow: Ale są jakieś inne zastępcze środki..I bardzo dobrze :lol2: . Dzięki za odpowiedź! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 klockiem jeśli masz zarejestrowaną wersje GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Kurde, Piotrex. Po co dopisujesz że klockiem skoro pisze że rozwiązał problem?! Poza tym, używanie klocków jest niewygodne jeśli 90% gry jest w kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ale są jakieś inne zastępcze środki całkowicie problem chyba nie rozwiązał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Dodał - "I bardzo dobrze". Miał na myśli że jeśli nie istnieje funkcja set_cursor to dobrze że jest zastępcza - którą zacytowałem z helpa. Ok, koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi