dxdiag Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam kolegów i koleżanki, jak wrażenia po Iem 2017 ? Według mnie impreza wyszła wyśmienicie, widać było przepych i ilość wpakowanych pieniędzy w super organizacje. A jak wasze odczucia? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Zupełnie zapomniałem że to istnieje, sukces! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxdiag Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 ja jestem zadowolony, świetnie pokazane wszystkie nowinki intela. Zabrakło tylko grafiki 1080. Pozdro dla kumatych (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie byłem tam mimo, iż mam rzut beretem z dojazdem. I niczego nie żałuję. Takie wydarzenie to atrakcja na góra kilka lat ale organizować co roku igrzyska w przepychaniu się gimbusów to już trochę przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxdiag Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 a tam zaraz gimbusów, przecież to tylko zwykłe dzieci które się radują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi