pablo1517 Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Thanks again xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kolejny błąd ERROR in action number 1 of Collision Event with object sfxBoom2 for object objBrick: Error in code at line 1: if (other.yours==true) at position 11: Unknown variable yours Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ale z tymi listami(nie do wysyłanya tylko data structure) to chodziło mi o ograniczenia maksymalnej liczby obiektów. Zwiększ to trochę. I wyskakuje że: ... animalid[id] NEGATIVE ARRAY INDEX popraw to(to nie jest cała treść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dziwny błąd oO? Takiego slowa jak animalid[id] nie ma nawet w kodzie gry... co to za ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zaraz puszcze prawdziwy w edicie EDIT: Na serwerze: objServer.Pets[petId]=pet at position 17: negative array index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nudne to,jak całe serie mario :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Są gusta i... bezguścia xD A gra nie jest nudna, tylko ciebie nudzi, to jest ważna różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Są gusta i... bezguścia xD dlatego nam dajesz odgrzewany kotlet :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Poprawisz te błędy? A gra jest naprawdę SUPER!!! To wysyłanie wszystkich obiektów do nowych graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Odgrzewany kotlet? A to ktoś już wydał MBO przede mną oO? Ktoś tutaj nie ma pojęcia o czym mówi... nie grałeś w żadnego Mariana poza SMB pewnie i myślisz, że wiesz o czym mówisz... @UP - poprawię może kiedyś xD. Na razie, to nie wiem, o których mówisz. Sporo ich jest i zapominam wiecznie co trzeba zrobić. Poza tym, mam mało czasu i inne projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ok. Znalazłem też jak zrobić wiele postaci: Podczas kiedy postać odsłania nowy ekran w kółko wciskaj enter :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Bywa tu ktoś?? Chyba projekt won poszedł?? Szkoda.... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 No niestety, zabrakło chęci, pozatym gra była w duzym bałaganie, mógłbym ją teraz zrobić 100 razy lepiej (skąd niektórzy znają to uczucie :P) ale startowac od początku się nie chce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 no to szkoda... Propos tego tekstu "odgrzewany kotlet" Warto zajrzec >>TU<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ok, tak mnie wzruszyłeś, że postanowiłem dać to co zrobiłem do tej pory, no i od wczoraj napisałem sobie status checker do MBO. http://mbo-center.ovh.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja zagram Ja zagram lolololol Pograsz sobie, ale z warnem gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Stworzy ktoś jakiś serv??? bo nie znam :( Edit 127.0.0.1 Mam serv!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 127.0.0.1 Mam serv!!! Lol, ten serv to host twojego IP (localhost) :D (dobrze mówię nie?) ED: Kiedy będzie następny test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Proponuje dodać do listy StatusCheckera także ten adres IP: 83.24.224.175, jakiś typek hostuje czasami :). Otworzyłem forum dla stronki xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi