MaxGaming Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mam bardzo poważny problem. Zazwyczaj wykonuję ręcznie kopie zapasowe projektu C# co jakiś czas, ale w tym wypadku niestety zaniedbałem. Pojawił się problem, że jeszcze wczoraj jeden z plików projektu był ok, dzisiaj po próbie uruchomienia ujrzałem pusty plik i ma 0kb :/ Czy MS Visual Studio 2010 ma jakiś wbudowany system backupów tak jak np GMS? Czy da się jakoś odzyskać ten plik? To jest bardzo ważne bo ten plik zawierał cały rdzeń projektu i bez niego jestem w d**** :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Najwyższa pora zacząć korzystać z jakiegoś systemu kontroli wersji. Polecam bitbucket + sourcetree. Co do pytania to nie sądzę by były robione kopie tak same z siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Możesz spróbować testdiskiem odzyskać, ale raczej za późno; bo dysku dalej używasz :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi