Gibki Kaktus Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dobry wieczór GMClany, mam problem mały. Otóż na kompie(na lapku jest wszystko okej) wykrywa mi sieć moją jako publiczną, a wcześniej normalnie wykrywało domową. Komputer jest podłączony kablem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dobry wieczór GMClany, mam problem mały. Otóż na kompie(na lapku jest wszystko okej) wykrywa mi sieć moją jako publiczną, a wcześniej normalnie wykrywało domową. Komputer jest podłączony kablem. Wszystko się zgadza, w czym problem? XD Otwierasz centrum połączeń, i jak masz nazwę sieci to pod spodem masz Sieć publiczna. Naciskasz i wybierasz Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 No właśnie się nie zgadza, bo źle wskazuje. A gdyby dało się tam zmienić, to bym nie pisał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi