Kychu Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zrobiłem, że obiekt po kolizji zmienia się w inny obiekt (trupa) ,ale ten trup leży gdzieś z pół sekundy i znika (poprostu mrugnie sie inny obiekt i ani nie ma normalnego ani trupa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Nie może tak sam z siebie zniknąć. Sprawdź jeszcz raz cały kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Już to zrobiłem, sorry za zaśmiecanie, poprostu zmieniłem ,że nie zmienia się w obiekt tylko zatrzymuje sie patch i zmienia sie sprite(jak to mówi mój kolega w gamemakerze wszystko można jakośobejść) Jak to mówił mój nauczyciel - zastanów się 50 razy, zanim coś powiesz. ;) Zamykam. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi