timi timotey Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tworząc grę,napotkałem się na kolejny problem z muzyką ustawiając " roman1.mp3 " jako muzyka w odrębnym pliku nie chce się powtarzać, po zakończeniu jej nie chce grać od początku proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jeśli jest w odrębnym pliku spróbuj z ogg. A i jeżeli pytanie to nie "bug w tym 200-linijkowym kodzie obliczającym kolizje na bazie vertexów i nie mogę tego wyczaić od 3 dni", to wrzucaj do początkujących. Pytania zaawansowanych są rzadko odwiedzane tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timi timotey Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 skonwertowałem na ogg,ale teraz nawet muzyka nie leci :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 skonwertowałem na ogg,ale teraz nawet muzyka nie leci :o Jaką masz wersje GM'a? Jaką komendą puszczasz muzykę ? Spróbuj tą GML audio_play_sound(sound0,9,1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timi timotey Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 dalej nie idzie mam wersje pro GML sound_stop_all() pegasus=sound_add(working_directory+"\Muzyka\MarioForever\zamek.wav",true,2) sound_play(pegasus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Używasz Game Maker Studio czy wcześniejsze? Bo o to się rozchodzi. Najlepiej podaj rodzaj i wersje, licencja jest malo istotna o ile nie uzywasz free. Edit: GML sound_loop(pegasus) To funkcja do puszczanai dzwieku w kolko. Edit 2: Gdybys powiedzial ze uzywasz GM 7/8/8.1 (ktorekolwiek to tam jest) na poczatku, caly ten temat mial by tylko jednego posta w ktorym by pisalo abys uzyl sound_loop dla powtarzajacych dzwiekow i sound_play dla niepowtarzajacych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timi timotey Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Game MAker 8 Werdja pro xd Działa Mordeczko :D Dzięki Wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi