Snajperu Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Rozumiem, iż moje pytanie może w doświadczonych makerach wzbudzić irytację, ale jestem tu nowy, mam na myśli zarówno środowisko porgramu jak i forum jemu poświęcone. Otóż, czy prócz sprite'ów można importować do gry obiekty (tj. grafiki) większe niż 32x32 pixele bez składania ich z takich właśnie sprite'ów, jeśli tak to jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 jest przyklad wczytywania zasobow z zewnatrz (np. z folderu gdzie masz gre) mam nadzieje ze dobrze zrozumialem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Można ładować takie grafiki. Masz na GMC przykład ladera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Przyklad drabiny? To ciekawe tymon :) Zakladka Main2 dzial Resource. Ludzie juz nam to na pamiec :P Wszyscy o to pytaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Sformułuj pytanie do FAQ, to wrzucę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 snajperu, wystarzy że w edycji sprita klikniesz na karteczke i wybierz ile pikseli ;) Proste, wystarczy pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi