NeaZ Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jak wyzej. Mam kilka swoich niedokonczonych gier sprzed lat, chcialbym otrzymac source z nich, jak to zrobic? Wiem ze sa takie programy, ale ich nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Spróbuj tego. Ew pogoogluj, wklep sobie "Game maker decompiler" i szukaj. Sprawdź też np.: Tu Mi wiem że działał ten którego Ci zuplodowałem. Pamiętaj tylko, że jeżeli chcesz dekompilować nie swoje gry to już jest śliska sprawa, a publikowanie takowej ze zmianami jest już zupełnie nie legalne ;) Kilka lat temu wskazuje na grę z >=GM8.1, bo należy pamiętać, że już od jakiegoś czasu GMS kompiluje kod i nie da się tego już tak łatwo wydobyć ;) Oczywiście zakładam, że jej nie zabezpieczałeś, bo takie praktyki(skuteczniejsze, lub mniej) też występowały przy starszych wersjach niż GMS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeaZ Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Co prawda nie mam gma zeby sprawdzic, ale wyekstrahowalem tym pierwszym i stworzylo mi plik gm81 wiec dziekuje bardzo :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi