peterz_pl Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Siemka. Mam pytanko. Jest sobie objekt. W kodzie określam sobie pewnie jego funkcje itd. Jak zrobić w kodzie, żeby wykonał się "Alarm 0" ? Moze ktoś pomódz, bo niebardzo wiem jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 raczej się nie da, zawsze można napisać własny alarm :P a pozatym, po co ci alarmy w kodzie? co zle są te co masz? ja zawsze ich uzywam, a jesli jest ich dla ciebie za malo to da się wiecej ich jakos zrobic bo gdzies widzialem o tym artykul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Pablo, ja go zrozumiałem, że on chce poprostu mieć kod wykonania alarmu w kodzie. Jak dobrze cię rozumiem, to chodzi ci o: alarm[numer alarmu]=ilość_stepów; czyli np. alarm[0]=60; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ooo... Wielkie dzieki.. o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 a ja myślałem że chodzi o sprawdzanie czy alarm wlasnie się zrobil tzn o eventa alarmu xD cos w stylu if alarm.... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi