Fervi_ Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Witam Dzisiaj zakupiłem w promocyjnej cenie z kolegą GM:S Próbowaliśmy wrzucić go na jego Windowsa, ale oczywiście nie poszło I pytanie czy mogę (mając oczywiście dane) przenieść go na mój komputer, czy są jakieś limity przenosin itd. Albo coś co nas zaskoczy, że można co miesiąc przenosić (itd.). Bo w GM7 były takie problemy, a nie wiem jak tutaj Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 można było najpierw pobrać darmową wersję, żeby sprawdzić, czy będzie w ogóle działać według licencji (dane z 2011 roku, możliwe, że już nieaktualne), można w danym momencie korzystać tylko z trzech GM:Studio na jednym kluczu, natomiast nie ma limitu instalacji GM:Studio, póki poprzednie zostały poprawnie odinstalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 można było najpierw pobrać darmową wersję, żeby sprawdzić, czy będzie w ogóle działać według licencji (dane z 2011 roku, możliwe, że już nieaktualne), można w danym momencie korzystać tylko z trzech GM:Studio na jednym kluczu, natomiast nie ma limitu instalacji GM:Studio, póki poprzednie zostały poprawnie odinstalowane Sam Game Maker działa poprawnie, ale nie mogę zmusić exportu Androida do działania poprawnego. Oczywiście to wina Android SDK, ale jechałem według tego co chciał GM, może trzeba odpowiednie wersje wgrywać programów czy coś ... Fervi PS. Teraz wpadłem na pomysł gugla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi